Phone 2+38 (068) 49 7 49 49
Mail 1info
05.21.2018

Лінійка скловолоконної теплоізоляції з ECOSE® Technology - Knauf Insulation EXPERT

Лінійка скловолоконної теплоізоляції з ECOSE® Technology - Knauf Insulation EXPERT розроблена спеціально для приватних домовласників і майстрів, які самостійно набувають утеплювачі в будівельних магазинах. У спеціалізованій лінійці збережені всі переваги продукції TM Knauf Insulation, що виготовляється з використанням технології ECOSE® Technology - утеплювач виготовляється без шкідливих фенолформальдегідних сполук. Крім цього, вибирати теплоізоляційні матеріали Knauf Insulation EXPERT стало зручніше і легше навіть для тих покупців, які не мають досвіду в сфері утеплення, так як рекомендовані сфери застосування матеріалів описані на етикетці упаковки.

«Кнауф Інсулейшн» - одна з компаній, що найбільш динамічно розвиваються і пошанованих на світовому ринку теплоізоляції. Пропонуючи споживачам широкий асортимент теплоізоляційних матеріалів, «Кнауф Інсулейшн» прагне задовольнити зростаючі вимоги до енергоефективності, пожежної безпеки та акустичному комфорту як нових, так і існуючих житлових і комерційних будівель, виробничих споруд. Спільно з партнерами в будівельній галузі, представниками наукових кіл та державних органів, «Кнауф Інсулейшн» спрямовує зусилля, щоб досягти скорочення існуючого розриву між розрахунковими коефіцієнтами енергетичної ефективності будівель та їх реальними показниками.

«Кнауф Інсулейшн» пропонує найбільш широкий спектр теплоізоляційних матеріалів для будівництва, технічної ізоляції, систем опалення, вентиляції та кондиціонування, промислового обладнання.

Компанія входить до складу сімейної групи компаній «Кнауф» - виробника будівельних матеріалів і систем для будівництва.

Як частина міжнародної промислової групи "Кнауф", яка активно працює в Україні понад 10 років, «Кнауф Інсулейшн» враховує вимоги ринку і здійснює виробництво матеріалів та виробів, спеціально розроблених для потреб українських споживачів. «Кнауф Інсулейшн Україна» представляє наступні види мінераловатних утеплювачів:

  • Кнауф Інсулейшн ЕКСПЕРТ - лінійка мінераловатних утеплювачів для DIY-сегмента
  • Ізоляція на основі скляного штапельного волокна, вироблена з використанням технології ECOSE® Technology
  • Ізоляція на основі базальтового волокна

Лінійка скловолоконної теплоізоляції з ECOSE® Technology - Knauf Insulation EXPERT розроблена спеціально для приватних домовласників і майстрів, які самостійно набувають утеплювачі в будівельних магазинах.


У спеціалізованій лінійці збережені всі переваги продукції TM Knauf Insulation, що виготовляється з використанням технології ECOSE® Technology - утеплювач виготовляється без шкідливих фенолформальдегідних сполук.

Крім цього, вибирати теплоізоляційні матеріали Knauf Insulation EXPERT стало зручніше і легше навіть для тих покупців, які не мають досвіду в сфері утеплення, так як рекомендовані сфери застосування матеріалів описані на етикетці упаковки.

Переваги даної лінійки матеріалів:

  •     зручний розмір упаковки для транспортування і монтажу: в порівнянні з традиційною лінійкою стекловолоконной теплоізоляції TM Knauf Insulation з ECOSE® Technology, змінилася кількість утеплювача, розмір упаковки став зручніше для покупців будівельної роздробу;
  •     сфера застосування утеплювача позначена на етикетці кожної упаковки утеплювача, що спрощує вибір потрібної теплоізоляції для певної конструкції;
  •     товщина ряду рулонних утеплювачів, рекомендованих для застосування в скатних покрівлях, збільшена. Це дозволить скоротити час і витрати на монтаж теплоізоляційного матеріалу.


У лінійці теплоізоляційних матеріалів "Кнауф Інсулейшн Експерт" представлені:

  •     універсальні теплоізоляційні матеріали: ТЕПЛОрулон 040 Експерт, ТЕПЛОплита Експерт

    .

 
    горищні перекриття міжповерхові перекриття підлоги по лагам



    скатна покрівля міжкімнатні перегородки каркасно-щитове будівництво

 

  •     теплоізоляційні матеріали для скатних покрівель, мансард - ТЕПЛОпокрівля 037 Експерт та ТЕПЛОрулон 040-150-6 Експерт


  

    скатна покрівля і мансарди горищні перекриття

  •     звукоізоляційні матеріали - Акустична перегородка Експерт




    акустичні перегородки

Читатайте також:

Гіпсокартон

Banner 2

Зараз не можливо собі уявити будівництво без використання гіпсокартонних плит. Це так зване, «сухе будівництво», оскільки в такому випадку застосовують технології найменшого використання води. У якості «сухого компонента» використовують гіпсокартон, що складається із гіпсової серцевини, облицьованої зовні спеціальним будівельним папером.

Теплоізоляція KREISEL TURBO

Uteplit fasad 0045

• Теплоізоляційні матеріали (утеплювачі) використовуються для ізоляції непрозорих зовнішніх елементів будівлі . Метою їх використання є зменшення її тепловтрат, покращення теплового комфорту і створення сприятливого мікроклімату приміщень. Використання утеплювачів є найбільш ефективним рішенням для підвищення енергоефективності житло...