Phone 2+38 (068) 49 7 49 49
Mail 1info
10.25.2013

Knauf - оптимізація будівельного процесу

Компанія Knauf є найбільшим виробником гіпсових сухих сумішей та гіпсокартонних систем в Європі. Комплектні системи Knauf для "сухого" внутрішнього та зовнішнього оздоблення приміщень визнані інноваційними і користуються попитом у будівельників в усьому світі...

Knauf  - це інтернаціональна інноваційно-виробнича компанія. Її виробничі потужності знаходяться в тому числі і в Україні. Компанія Knauf розробила і пропонує на ринку комплексні рішення для багатьох будівельних робіт за допомогою комплектних систем - тепла стіна (система зовнішнього уиеплення), система облицювання, та підвісні стелі. Knauf виробляє гіпсокартонні листи, сухі будівельні суміші, штукатурні машини PFT, і тепло- і енергозберігаючі ізоляційні матеріали, підвісні стелі.

Філософією КНАУФ є постійні інновації. Технічна оптимізація і раціоналізація конкретних виробів і цілих систем, а також удосконалення виробничого процесу - це принципи, яким компанія залишається вірною протягом багатьох років.

Компанія "Десятка" є офіційним дилером Knauf в Західній Україні. Ми пропонуємо широкий вибір продукції фірми Knauf зі складу у Львові з доставкою по Україні. Для будівельних компаній та гуртових клієнтів забеспечуємо індивідуальний підхід і гнучкі системи знижок. З питань замовлення та поставок просимо звертатись у відділ продаж компанії "Десятка"

 

Читатайте також:

Утеплення всередині приміщення.

%d1%83%d1%82%d0%b5%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f %d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bc%d1%96%d1%89%d0%b5%d0%bd%d1%8c2

Сьогодні, як ніколи раніше, стало актуальним питання утеплення помешкання. Якщо у вашій квартирі або будинку сиро і холодно, а за опалення ви сплачуєте шалені суми, то ця існує явна причина, через яку тепло не затримується у вашому домі. Найпростішою та логічною думкою у такому випадку стає утеплення стін.

Мінеральна вата

Banner 3

Серед багатьох ідей щодо облаштування житла на одному з перших місць стоїть шумо- та теплоізоляція будівлі. Захист від холоду взимку та від спеки влітку, як правило вирішується за допомогою електроприборів, а от і звукоізоляцією набагато складніше – деколи здається, що сторонні звуки лунають зі всіх боків. Одночасно вирішити обидві ці...