Phone 2+38 (068) 49 7 49 49
Mail 1info
06.24.2015

Системи скріпленої теплоізоляції KREISEL

Компанія Kreisel розробила спеціальні комплексні системи скріпленої теплоізоляції TURBO, коли ззовні будівля утеплюється суцільним шаром піно полістирольних (TURBO-S) або мінераловатних (TURBO-W) теплоізоляційних плит, а потім для надання завершеного вигляду вкривається фінішними оздоблювальними матеріалами та декоративними штукатурками, яких у Kreisel є велика кількість.

            Для утеплення фасадів будинків використовують різні види теплоізоляції. Це можуть бути мати, м’які плити, жорсткі плити, теплоізоляція з системою відбиття. Найбільш популярними завжди були мінеральна вата, пінополістирол та рідкі утеплювачі.

            Компанія Kreisel розробила спеціальні комплексні системи скріпленої теплоізоляції TURBO, коли ззовні будівля утеплюється суцільним шаром піно полістирольних (TURBO-S) або мінераловатних (TURBO-W) теплоізоляційних плит, а потім для надання завершеного вигляду вкривається фінішними оздоблювальними матеріалами та декоративними штукатурками, яких у Kreisel є велика кількість.

            Таку систему теплоізоляції ще прийнято називати тонкошаровою, а сам метод монтажу – «легкий мокрий». Система теплоізоляції складається з трьох основних шарів:

  1. Основа – теплоізоляційні плити;
  2. Армуючий шар - захисний та закріплюючий поверхню теплоізоляційних плит;
  3. Фінішний шар – декоративний та оздоблювальний шар, що надає гарного вигляду та захищає систему від атмосферних впливів.

            Товщина теплоізоляційних плит обирається залежно від кліматичного пояс, норм тепло опору будівлі, використання конструкційного матеріалу та умов експлуатації.

При монтажі теплоізоляційних плит будівля ніби упаковується в термос, завдяки чому взимку тепло, що знаходиться всередині будівлі, не виходить назовні; а літом проміні сонця не проникають надлишково досередини і в приміщенні зберігається прохолода.

На відміну від інших видів фасадних систем, при використанні Системи KREISEL TURBO

Можна в комплексі з оздобленням та фактурними кольоровими рішеннями виконати будь-які архітектурні деталі, як дрібні (ліпнина), так і крупні – колони, русти, віконні обрамлення. На поверхні оздоблення відсутні шви від панелей, поверхня фактурна, рівна без різних розкладок та декоративних кутиків, технологічних деталей, отворів та непотрібних виступів.

            Системи теплоізоляції KREISEL TURBO використовується в будівництві без будь-яких обмежень по призначенню, висоті, конфігурації будівель. Високі властивості Систем дозволяють досягнути максимальної ефективності, а термін служби KREISEL TURBO – більше 25 років.

Переваги систем теплоізоляції KREISEL

  1. Забезпечення необхідних вимог тепло опору обмежувальних конструкцій будівлі.
  2. Значно скорочується розхід матеріалів під час будівництва та реновацій будівель, що дає зниження вартості всього будівництва та прискорення темпів виконання робіт.
  3. Здешевлюється монтаж систем опалення та кондиціонування приміщень. У процесі експлуатації скорочуються затрати на опалення та кондиціонування, спрощується процес догляду за фасадним облицюванням.
  4. Конструкція будівлі захищена від шкідливих атмосферних та температурних впливів, внаслідок чого збільшується термін служби несучих конструкцій будівель.
  5. Стабілізується внутрішній мікроклімат та температура в приміщеннях будівель.
  6. Система KREISEL TURBO дозволяє використовувати багатство фактур, товщин, кольорової гамми фінішних шарів, архітектурних деталей.
  7. Значно знижується навантаження на несучі конструкції та фундамент, оскільки Система KREISEL TURBO має низьку вагу.
  8. Економія значної корисної внутрішньої площі будівлі за рахунок встановлення утеплення ззовні.
  9. Якщо KREISEL TURBO використовувати у панельному будинку вирішується проблема між панельних швів.
  10. Системи забезпечують додаткову звукоізоляцію будівлі, а також легко витримують природні та незначні експлуатаційні деформації стін.
  11. Системи KREISEL TURBO можна застосовувати на будівлях без обмеженої поверховості, будь-якого призначення, в будь-якому кліматичному поясі.
  12. Невисока вартість KREISEL TURBO.
  13. Збереження природних ресурсів, екологічна безпека.

 

 

 

 

 

Читатайте також:

Фарби в інтер’єрі

%d1%84%d0%b0%d1%80%d0%b1%d0%b8

Ще кілька років тому думка про те, що під час ремонту доведеться фарбувати вікна, стіни, підлоги або радіатори опалення призводила до розпачу. Адже всім відомо, що таке неприємні та шкідливі випаровування та запахи фарб. Та й палітра фарб була не найкращою. Але ніщо не стоїть на місці, в тому числі і виробництво фарб.

Утеплення всередині приміщення.

%d1%83%d1%82%d0%b5%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f %d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bc%d1%96%d1%89%d0%b5%d0%bd%d1%8c2

Сьогодні, як ніколи раніше, стало актуальним питання утеплення помешкання. Якщо у вашій квартирі або будинку сиро і холодно, а за опалення ви сплачуєте шалені суми, то ця існує явна причина, через яку тепло не затримується у вашому домі. Найпростішою та логічною думкою у такому випадку стає утеплення стін.